Stuvet glaskål
45 min
&format=webp)
Stuvet glaskål er en lækker opskrift på velsmagende tilbehør til hovedretten.

Ingredienser
4 personer
2 Glaskål i mindre stykker (ca. 450 g) | |
---|---|
1½ dl Vand | |
6 dl Mælk |
25 g Blødt smør | |
---|---|
2½ spsk Hvedemel | |
1 spsk Hakket persille | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Sådan gør du
Bedømmelse
I stedet for glaskål kan du anvende persillerod, pastinak eller skorzonerrod.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2432 kJ / 581 kcal
Næringsindhold pr. 100g
194 kJ / 46 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 18 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 5,2 g |
Fedt: | 35,9 % | 1,9 g |