Sprød salat med granatæble og salatost

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Dejlig knasende sur-sød-salt salat. Spis den til frokost med et stykke brød eller server den som tilbehør til et stykke kød eller fisk.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk jomfruolivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl glaskål og gulerødder og skær top og bund af. Skær helt tynde strimler af kål og gulerødder med en tyndskræller eller en skarp kniv. Vend strimlerne med granatæblekerner og let smuldrede ostetern.

Dressing

Rør alle ingredienserne sammen og smag til. Hæld dressingen over salaten, pynt med mynteblade og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde: