Sprød salat med granatæble og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Dejlig knasende sur-sød-salt salat. Spis den til frokost med et stykke brød eller server den som tilbehør til et stykke kød eller fisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk jomfruolivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske mynteblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl glaskål og gulerødder og skær top og bund af. Skær helt tynde strimler af kål og gulerødder med en tyndskræller eller en skarp kniv. Vend strimlerne med granatæblekerner og let smuldrede ostetern.

Dressing

Rør alle ingredienserne sammen og smag til. Hæld dressingen over salaten, pynt med mynteblade og server.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag