Sprød salat med granatæble og salatost - Opskrifter - Arla

Sprød salat med granatæble og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Dejlig knasende sur-sød-salt salat. Spis den til frokost med et stykke brød eller server den som tilbehør til et stykke kød eller fisk.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk jomfruolivenolie
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl glaskål og gulerødder og skær top og bund af. Skær helt tynde strimler af kål og gulerødder med en tyndskræller eller en skarp kniv. Vend strimlerne med granatæblekerner og let smuldrede ostetern.

Dressing

Rør alle ingredienserne sammen og smag til. Hæld dressingen over salaten, pynt med mynteblade og server.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: