Pizza med pesto, svampe og ristede nødder
1 time
•
Pizza med stegte svampe, basilikumpesto og på toppen frisk hytteost. Om du er vegetar eller til kød, så vil du forhåbentlig blive glad af at spise denne lækre pizza.
Ingredienser
Pizzabund
|
15 g
Gær
|
|
|---|---|
|
2 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
150 g
Fuldkornsdurummel (ca. 2½ dl)
|
|
|
200 g
Pizzamel (ca. 3½ dl)
|
Svampeblanding
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
|---|---|
|
500 g
Blandede svampe i mundrette bidder, fx hvid champignon, markchampignon, kejserhat og bøgehat
|
|
|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
4
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 300 g)
|
|
|
3 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
4 spsk
Basilikumpesto
|
|
|---|---|
|
50 g
Renset rucolasalat
|
|
|
200 g
Hytteost
|
|
|
3 spsk
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
Sådan gør du
Pizzabund
Svampeblanding
Bagetid
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
547 kJ / 131 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 5,4 g |
| Fedt: | 4,5 g |
| Kulhydrat: | 17 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.