Svampesuppe med æble og purløg
15 min
•
En meget hurtig svampesuppe med lækkert fyld af nudler, æbler og blommer. En suppe som børnene helt sikkert også kan lide.
Ingredienser
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
400 g
Rensede champignoner i halve og kvarte
|
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
|
¾ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
|
150 g
Tørrede ægnudler
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Æble-blommesalsa
|
1
Rødt æble, fx jonagored (ca. 150 g)
|
|
|---|---|
|
2
Røde blommer, fx victoria (ca. 175 g)
|
Pynt
|
Fintklippet purløg
|
|---|
Tlbehør
|
240 g
Groft brød
|
|---|
Sådan gør du
Æble-blommesalsa
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
366 kJ / 87 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 2,7 g |
| Fedt: | 2,9 g |
| Kulhydrat: | 12,5 g |