Svinekød med grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Svinekød med grøntsager er en hurtig og lækker opskrift med inspiration fra østen. Glæd dig til at sætte tænderne i det møre svinekød i samspil med de sprøde grøntsager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g mørt svinekød, fx nakkekoteletter
  • 2 spsk kinesisk sojasauce
  • 50 g smør
  • 2 grønne peberfrugter i tynde strimler
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler
  • 200 g bønnespirer

Tilbehør

  • 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær svinekødet i tændstiktynde strimler, og læg dem i et fladt fad. Hæld sojaen over. Lad kødet stå koldt i ca. 1 time. Lad smørret gyldne i en dyb pande eller stegegryde. Svits kødstrimlerne ca. 2 min. ved kraftigste varme og under stadig omrøring. Tilsæt grøn og rød peberfrugt og svits dem med i ca. 2 min. Tilsæt bønnespirerne og svits grøntsagerne endnu 1 min. (ca. 5 min i alt). Server retten straks. Grøntsagerne skal være sprøde ved serveringen.

Tip

I stedet for svinekød kan man anvende 300 g kyllingebryst. Kyllingekødet skal ikke lægges i sojasauce.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8613 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 36 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag