Svinekød med grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Svinekød med grøntsager er en hurtig og lækker opskrift med inspiration fra østen. Glæd dig til at sætte tænderne i det møre svinekød i samspil med de sprøde grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g mørt svinekød, fx nakkekoteletter
  • 2 spsk kinesisk sojasauce
  • 50 g smør
  • 2 grønne peberfrugter i tynde strimler
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler
  • 200 g bønnespirer

Tilbehør

  • 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær svinekødet i tændstiktynde strimler, og læg dem i et fladt fad. Hæld sojaen over. Lad kødet stå koldt i ca. 1 time. Lad smørret gyldne i en dyb pande eller stegegryde. Svits kødstrimlerne ca. 2 min. ved kraftigste varme og under stadig omrøring. Tilsæt grøn og rød peberfrugt og svits dem med i ca. 2 min. Tilsæt bønnespirerne og svits grøntsagerne endnu 1 min. (ca. 5 min i alt). Server retten straks. Grøntsagerne skal være sprøde ved serveringen.

Tip

I stedet for svinekød kan man anvende 300 g kyllingebryst. Kyllingekødet skal ikke lægges i sojasauce.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8613 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: