Svinekød med grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Svinekød med grøntsager er en hurtig og lækker opskrift med inspiration fra østen. Glæd dig til at sætte tænderne i det møre svinekød i samspil med de sprøde grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g mørt svinekød, fx nakkekoteletter
  • 2 spsk kinesisk sojasauce
  • 50 g smør
  • 2 grønne peberfrugter i tynde strimler
  • 2 røde peberfrugter i tynde strimler
  • 200 g bønnespirer

Tilbehør

  • 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær svinekødet i tændstiktynde strimler, og læg dem i et fladt fad. Hæld sojaen over. Lad kødet stå koldt i ca. 1 time. Lad smørret gyldne i en dyb pande eller stegegryde. Svits kødstrimlerne ca. 2 min. ved kraftigste varme og under stadig omrøring. Tilsæt grøn og rød peberfrugt og svits dem med i ca. 2 min. Tilsæt bønnespirerne og svits grøntsagerne endnu 1 min. (ca. 5 min i alt). Server retten straks. Grøntsagerne skal være sprøde ved serveringen.

Tip

I stedet for svinekød kan man anvende 300 g kyllingebryst. Kyllingekødet skal ikke lægges i sojasauce.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8613 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,6 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: