Syrlig pasta med røget laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(43 vurderinger)

30 min

Citronpeber, citronskal og citronsaft er alle med til at give en dejlig frisk smag, der klæder både fløde og laks rigtig godt.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret fuldkornspasta, fx penne
  • 300 g røget laks i strimler

Pynt

  • citronskal og strimlet skal af grønne squash

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde og kog pastaen 12-13 min. til den er mør uden at være blød. Tag 1 dl kogevand fra og lad pastaen dryppe af i en sigte.

Bring fløde, den ene dl kogevand, hvidløg, citronskal, citronsaft, citronpeber og salt i kog i den store gryde. Tilsæt squash og den afdryppede pasta og varm retten godt igennem.

Kom pasta med syrlig fløde i et stort fad, fordel den røgede laks på toppen og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 22 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: