T-bonesteak med persillesmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

T-bonesteak med persillesmør, er en hurtig og lækker opskrift med masser af af smag. Med franske ærter som tilbehør får du en velsmagende hovedret.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 T-bonesteaks ca. 1½ cm høje
  • 50 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Franske ærter

  • 10 pillede små skalotteløg
  • 500 g ærter
  • 1½ liter hovedsalat i strimler
  • 30 g smør

Tilbehør

  • persillesmør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Giv fedtkanten nogle små snit. Lad smørret gyldne i panden og steg T-bonesteak"en heri ca. 3 min. på hver side. Drys med salt og peber.

Franske ærter

Kog løgene i ganske lidt letsaltet vand, ca. 5 min. Hæld æterne i og kog dem med i ca. 5 min. Kom salaten i gryden og giv det et opkog. Hæld evt. væde fra og vend smørret i.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 62 %

Print

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

Det klassiske vinvalg, til en bøf med enkelt tilbehør som her, er og bliver en god rødvin fra Bordeaux, fx. en pauillac eller en haut-medoc Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost

Andre gode forslag