T-bonesteak med persillesmør
30 min

T-bonesteak med persillesmør

T-bonesteak med persillesmør, er en hurtig og lækker opskrift med masser af af smag. Med franske ærter som tilbehør får du en velsmagende hovedret.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

T-bonesteak med persillesmør

T-bonesteak med persillesmør, er en hurtig og lækker opskrift med masser af af smag. Med franske ærter som tilbehør får du en velsmagende hovedret.

Antal portioner
  • 4 T-bonesteaks ca. 1½ cm høje
  • 50 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Franske ærter

  • 10 pillede små skalotteløg
  • 500 g ærter
  • 1½ liter hovedsalat i strimler
  • 30 g smør

Tilbehør

  • persillesmør

Fremgangsmåde:

Giv fedtkanten nogle små snit. Lad smørret gyldne i panden og steg T-bonesteak"en heri ca. 3 min. på hver side. Drys med salt og peber.

Franske ærter

Kog løgene i ganske lidt letsaltet vand, ca. 5 min. Hæld æterne i og kog dem med i ca. 5 min. Kom salaten i gryden og giv det et opkog. Hæld evt. væde fra og vend smørret i.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 11740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 62 %
Print

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

Det klassiske vinvalg, til en bøf med enkelt tilbehør som her, er og bliver en god rødvin fra Bordeaux, fx. en pauillac eller en haut-medoc Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost