T-bonesteak med persillesmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

T-bonesteak med persillesmør, er en hurtig og lækker opskrift med masser af af smag. Med franske ærter som tilbehør får du en velsmagende hovedret.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 T-bonesteaks ca. 1½ cm høje
  • 50 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Franske ærter

  • 10 pillede små skalotteløg
  • 500 g ærter
  • 1½ liter hovedsalat i strimler
  • 30 g smør

Tilbehør

  • persillesmør

Sådan gør du

Sådan gør du

Giv fedtkanten nogle små snit. Lad smørret gyldne i panden og steg T-bonesteak"en heri ca. 3 min. på hver side. Drys med salt og peber.

Franske ærter

Kog løgene i ganske lidt letsaltet vand, ca. 5 min. Hæld æterne i og kog dem med i ca. 5 min. Kom salaten i gryden og giv det et opkog. Hæld evt. væde fra og vend smørret i.

Sådan steger du den perfekte bøf

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 62 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

Det klassiske vinvalg, til en bøf med enkelt tilbehør som her, er og bliver en god rødvin fra Bordeaux, fx. en pauillac eller en haut-medoc Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost