Tacosalat med sprød kylling
35 min
•
Sprødt med sprødt på. Denne farverige tacosalat har knasende sprødhed fra pankopaneret kylling og tortillachips og saftig sprødhed snackpeber, salatblade og agurk. Tacosalat en knasende fornøjelse.
Ingredienser
Sprød kylling
|
100 g
Cheddarost
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Pankorasp
|
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
1
Æg
|
|
|
300 g
Kyllingefilet
|
Skyrdressing
|
3 dl
Skyr naturel
|
|
|---|---|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
3 spsk
Vand
|
Fyld
|
1 dåse
Skyllede og afdryppede sorte bønner (ca. 240 g)
|
|
|---|---|
|
400 g
Majs
|
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
2
Røde snackpebere i strimler
|
|
|
1
Agurk i tern (ca. 300 g)
|
|
|
1
Hjertesalat delt i blade (ca. 75 g)
|
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
|
75 g
Tortillachips med salt
|
Sådan gør du
Sprød kylling
Skyrdressing
Fyld
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
391 kJ / 93 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 7,7 g |
| Fedt: | 3,3 g |
| Kulhydrat: | 8,1 g |