Tandoori kyllingesticks med mynte og rødløgssalat
30 min

Tandoori kyllingesticks med mynte og rødløgssalat

Server med basmatiris og naanbrød eller som selvstændig ret.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tandoori kyllingesticks med mynte og rødløgssalat

Server med basmatiris og naanbrød eller som selvstændig ret.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Skær hver kyllingefilet i 4 lange strimler og vend dem i tandoori krydderiet. Træk dem på spyddene og lad dem trække i ca. 15 min. Vend rødløg og mynte sammen til en lille salat. Bag kødet midt i ovnen.

Anret salat og kød på en tallerken sammen med yoghurt, lime og naanbrød.

Du kan også servere retten som en hovedret med basmati ris til.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,9 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 16 %
Print