Tandoori kyllingesticks med mynte og rødløgssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Server med basmatiris og naanbrød eller som selvstændig ret.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær hver kyllingefilet i 4 lange strimler og vend dem i tandoori krydderiet. Træk dem på spyddene og lad dem trække i ca. 15 min. Vend rødløg og mynte sammen til en lille salat. Bag kødet midt i ovnen.

Anret salat og kød på en tallerken sammen med yoghurt, lime og naanbrød.

Du kan også servere retten som en hovedret med basmati ris til.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,9 g
  • Protein: 43 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: