Tandoori kyllingesticks med mynte og rødløgssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Server med basmatiris og naanbrød eller som selvstændig ret.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær hver kyllingefilet i 4 lange strimler og vend dem i tandoori krydderiet. Træk dem på spyddene og lad dem trække i ca. 15 min. Vend rødløg og mynte sammen til en lille salat. Bag kødet midt i ovnen.

Anret salat og kød på en tallerken sammen med yoghurt, lime og naanbrød.

Du kan også servere retten som en hovedret med basmati ris til.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,9 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: