Tandoori kyllingesticks med mynte og rødløgssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Server med basmatiris og naanbrød eller som selvstændig ret.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær hver kyllingefilet i 4 lange strimler og vend dem i tandoori krydderiet. Træk dem på spyddene og lad dem trække i ca. 15 min. Vend rødløg og mynte sammen til en lille salat. Bag kødet midt i ovnen.

Anret salat og kød på en tallerken sammen med yoghurt, lime og naanbrød.

Du kan også servere retten som en hovedret med basmati ris til.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,9 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 16 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: