Tandoori kyllingesticks med mynte og rødløgssalat

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Server med basmatiris og naanbrød eller som selvstændig ret.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær hver kyllingefilet i 4 lange strimler og vend dem i tandoori krydderiet. Træk dem på spyddene og lad dem trække i ca. 15 min. Vend rødløg og mynte sammen til en lille salat. Bag kødet midt i ovnen.

Anret salat og kød på en tallerken sammen med yoghurt, lime og naanbrød.

Du kan også servere retten som en hovedret med basmati ris til.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,9 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 16 %

Print

Kilde: