Toast med flødeost, agurk og ristede græskarkerner

Toast med flødeost, agurk og ristede græskarkerner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

10 min

Helt enkelt og godt! Ristet brød med smørreost og grønt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

6 stk

Antal portioner

Ristede græskarkerner

  • 4 spsk græskarkerner
  • 1 spsk olivenolie
  • ¼ tsk fint salt

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Ristede græskarkerner

  1. Varm en pande godt op og tilsæt olie.
  2. Tilsæt græskarkerner og salt og rist ved jævn varme i ca. 5 min. - eller til kernerne begynder at poppe lidt.
  3. Hæld dem i en lille skål.
  1. Smør brødskiverne med flødeost.
  2. Fordel agurkeskiver, dild og græskarkerner på brødene.
  3. Server brødene med resten af græskarkernerne.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6299 kJ / 1505 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 12,7 %
  • Kulhydrat: 51,4 %
  • Fedt: 35,9 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag