Åben toast med æg, bacon og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Sjov lille toast servering til brunch, middag eller den hurtige aftenmad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

2 stk.

Antal portioner

Tomatsalsa

  • 75 g bacontern
  • 3 spsk eddike
  • 2 spsk sukker
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 75 g)
  • 75 g røde og gule cherrytomater i halve
  • 1 dl finthakkede friske mynteblade
  • 4 skiver Arla® TÅST Cremet Havarti 55+
  • 2 skiver koldhævet hvedebrød
  • 2 æg
  • flagesalt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatsalsa

Kom baconternene i en kold pande og steg dem - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Tilsæt eddike og sukker og bring det i kog. Tilsæt løg og lad det koge ved jævn varme i ca. 5 min. Lad blandingen køle af og vend den sammen med tomater og mynte.

Varm imens en pande op ved kraftig varme. Fordel osten på brødskverne og stik midten ud med en passende udstikker (brug evt. et glas). Kom begge brødskiverne på panden og slå et æg ud i de udstukne huller. Sæt panden i ovnen og bag det i midten af ovnen.

Anret æggetoasten og det udstukne stykke sammen med tomatsalsaen, drys med flagesalt og server straks.

Bagetid

Ca. 10 min ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag