Sjov lille toast servering til brunch, middag eller den hurtige aftensmad.
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 10 min ved 175° - traditionel ovn.
Tomatsalsa
Kom baconternene i en kold pande og steg dem - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Tilsæt eddike og sukker og bring det i kog. Tilsæt løg og lad det koge ved jævn varme i ca. 5 min. Lad blandingen køle af og vend den sammen med tomater og mynte.
Varm imens en pande op ved kraftig varme. Fordel osten på brødskverne og stik midten ud med en passende udstikker (brug evt. et glas). Kom begge brødskiverne på panden og slå et æg ud i de udstukne huller. Sæt panden i ovnen og bag det i midten af ovnen.
Anret æggetoasten og det udstukne stykke sammen med tomatsalsaen, drys med flagesalt og server straks.