Rugbrødstoast med laks, spinat og røræg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Rugbrødstoast med laks, spinat og røræg er den perfekte start på dagen! Prøv denne lækre grove toast med laks og røræg næste gang du vil være lidt ekstra god ved dig selv fra morgenstunden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 skiver groft rugbrød
  • 1 skive Cheasy® M 6% (10+)

Røræg

  • 2 æg
  • ½ tsk groft salt
  • 25 g skyllede babyspinatblade
  • 50 g røget laks
  • 50 g røde og gule cherrytomater - halverede

Pynt

  • finthakkede babyspinatblad
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en slip-let pande blive godt varm og rist rugbrødsskiverne herpå. Vend dem efter ca. 2 min. og læg osten på det ene stykke rugbrød, indtil osten er let smeltet. Tag rugbrødsskiverne op af panden.

Røræg

Slå æggene ud i slip-let panden og varm æggene ved jævn varme i ca. 2 min. under konstant omrøring - indtil de har samlet sig. Drys med salt.

Læg rugbrødet med smeltet ost på en tallerken. Fordel spinatblade, røget laks, cherrytomater og røræg herpå. Læg det andet rugbrød øverst og pynt med finthakkede spinatblade og peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag