Rugbrødstoast med laks, spinat og røræg

Rugbrødstoast med laks, spinat og røræg

15 min
Rugbrødstoast med laks, spinat og røræg er den perfekte start på dagen! Prøv denne lækre grove toast med laks og røræg næste gang du vil være lidt ekstra god ved dig selv fra morgenstunden.

Sådan gør du

  • Lad en slip-let pande blive godt varm og rist rugbrødsskiverne herpå. Vend dem efter ca. 2 min. og læg osten på det ene stykke rugbrød, indtil osten er let smeltet. Tag rugbrødsskiverne op af panden.
Røræg
  • Slå æggene ud i slip-let panden og varm æggene ved jævn varme i ca. 2 min. under konstant omrøring - indtil de har samlet sig. Drys med salt.
  • Læg rugbrødet med smeltet ost på en tallerken. Fordel spinatblade, røget laks, cherrytomater og røræg herpå. Læg det andet rugbrød øverst og pynt med finthakkede spinatblade og peber.
Energiindhold for hele retten:

2643 kJ / 632 kcal

Næringsindhold pr. 100g

710 kJ / 170 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 23,2 % 9,7 g
Kulhydrat: 42,6 % 17,8 g
Fedt: 34,2 % 6,6 g
Mere inspiration

Her har du en hovedret med laks.

Ingredienser

2 skiver Groft rugbrød
1 skive Cheasy® M 13% (20+)
Røræg
2 Æg
½ tsk Groft salt
25 g Skyllede babyspinatblade
50 g Røget laks
50 g Cherrytomater - halverede
Pynt
Finthakkede babyspinatblade
Friskkværnet peber
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk