Tomatsauce med paprika

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Tomatsauce med paprika er en opskrift med ldelikatessepaprika, løg og cremefraiche. Tomatsaucen har en lækker smag der passer godt til stegt kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx hakkebøf, kylling, frikadeller eller medisterpølse
  • 400 g kogt rosenkål
  • 200 g zittauerløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde, tilsæt paprika og lad den bruse af. Svits løgene heri, og kom fraiche i. Varm saucen godt igennem og smag den til med tomatpure, salt, peber og evt. sukker.

Tip

Tilbered tomatsaucen i god tid, evt. dagen før og varm den op inden serveringen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag