Tomatsauce med paprika

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Tomatsauce med paprika er en opskrift med ldelikatessepaprika, løg og cremefraiche. Tomatsaucen har en lækker smag der passer godt til stegt kød.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx hakkebøf, kylling, frikadeller eller medisterpølse
  • 400 g kogt rosenkål
  • 200 g zittauerløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde, tilsæt paprika og lad den bruse af. Svits løgene heri, og kom fraiche i. Varm saucen godt igennem og smag den til med tomatpure, salt, peber og evt. sukker.

Tip

Tilbered tomatsaucen i god tid, evt. dagen før og varm den op inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 66 %

Print

Kilde: