Tomatsauce med paprika

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Tomatsauce med paprika er en opskrift med ldelikatessepaprika, løg og cremefraiche. Tomatsaucen har en lækker smag der passer godt til stegt kød.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx hakkebøf, kylling, frikadeller eller medisterpølse
  • 400 g kogt rosenkål
  • 200 g zittauerløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde, tilsæt paprika og lad den bruse af. Svits løgene heri, og kom fraiche i. Varm saucen godt igennem og smag den til med tomatpure, salt, peber og evt. sukker.

Tip

Tilbered tomatsaucen i god tid, evt. dagen før og varm den op inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: