Tomatsuppe med cremet, sprød topping
30 min
•
Den cremede, sprøde topping er rå grøntsager vendt i mormordressing. Det smager dejligt og giver et fint modspil til den syrlige tomatsuppe.
Ingredienser
Cremet, sprød topping
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1 spsk
Flormelis
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
300 g
Skrællede eller skrubbede jordskokker
|
|
|
100 g
Radiser, ræddiker eller persillerødder i små tern
|
|
|
1 bundt
Forårsløg eller 1 porre i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
1 liter
Tomatsuppe
|
|
|---|---|
|
400 g
Kyllingeinderfileter i mundrette stykker (ca. g)
|
|
|
250 g
Cherrytomater i små tern
|
Pynt
|
Top af forårsløg eller porrer
|
|---|
Tilbehør
|
240 g
Ristet grovbrød
|
|---|
Sådan gør du
Cremet, sprød topping
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
333 kJ / 80 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 5,6 g |
| Fedt: | 2,1 g |
| Kulhydrat: | 9,4 g |