Tomatsuppe med kødboller
30 min
•
Tomatsuppen er hurtig at varme....og så kan du bruge tiden på at lave nemme lækre kødboller og en salsa med søde kartofler.
Ingredienser
Kødboller
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
15 g
Smør
|
Sød kartoffel salsa
|
2
Søde kartofler i små tern (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
|
100 g
Granatæblekerner
|
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
1 liter
Tomatsuppe
|
|---|
Tilbehør
|
240 g
Groft brød
|
|---|
Sådan gør du
Kødboller
Sød kartoffel salsa
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
397 kJ / 95 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 5,2 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 11,4 g |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet.
Sådan får du nemt kernerne ud af et granatæble.