Tomatsuppe og grillede kyllingepakker med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

De lækre ostefyldte kyllingefileter ser flotte ud og smager dejligt sammen med den fyldige tomatsuppe.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g groft flute - evt. ristet

Sådan gør du

Sådan gør du

Tryk fileterne lidt flade og fordel persille, ost, citronskal og peber på kødet. Fold over og luk pakkerne med kødnåle. Drys med salt. Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill kyllingepakkerne ved kraftig varme ca. 1 min. på hver side. Grill derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til, og grill evt. også et par minutter på den tykke fold.

Bring tomatsuppen i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Tilsæt persillerødder, porrer og salt og kog suppen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til. Fordel tomatsuppen i 4 dybe tallerkener og drys med persille. Skær hver kyllingepakke i skiver og anret dem på toppen af suppen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: