Tomatsuppe og grillede kyllingepakker med ost
30 min

Tomatsuppe og grillede kyllingepakker med ost

De lækre ostefyldte kyllingefileter ser flotte ud og smager dejligt sammen med den fyldige tomatsuppe.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomatsuppe og grillede kyllingepakker med ost

De lækre ostefyldte kyllingefileter ser flotte ud og smager dejligt sammen med den fyldige tomatsuppe.

Antal portioner

Tilbehør

  • 240 g groft flute - evt. ristet

Fremgangsmåde:

Tryk fileterne lidt flade og fordel persille, ost, citronskal og peber på kødet. Fold over og luk pakkerne med kødnåle. Drys med salt. Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill kyllingepakkerne ved kraftig varme ca. 1 min. på hver side. Grill derefter ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til, og grill evt. også et par minutter på den tykke fold.

Bring tomatsuppen i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Tilsæt persillerødder, porrer og salt og kog suppen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til. Fordel tomatsuppen i 4 dybe tallerkener og drys med persille. Skær hver kyllingepakke i skiver og anret dem på toppen af suppen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 29 %
Print