Variér dine kopnudler: Børnevenlig Tilsæt mindre (evt blendet) chilipasta. Brug fx ærter og majs. Stærk Brug stegt chorizo, spinat, forårsløg og basilikum. Vegetarisk For mere umami kan du bruge stegte svampe og miso.
Du kan bruge forskellige typer af nudler, men vær opmærksom på kogetiden. Tynde risnudler skal trække ca. 5 min. Instant-nudler er forkogte og tørrede, så de er også velegnede.
Lav en dobbeltportion chilipasta og kom den på rene glas, der evt. er skyllet med atamon. Så har du chilipasta til både gryderetter og wokretter - eller lige hvad du har lyst til!
5246 kJ / 1254 kcal
582 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 17,6 % | 6 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 16,2 g |
Fedt: | 34,9 % | 5,5 g |
Pak flutes med til de hjemmelavede kopnudler.
Har du brug for en hurtig, lun og smagfuld ret, du kan tage med på tur eller arbejde? Så er hjemmelavede kopnudler måske noget for dig. Kopnudler kan forberedes dagen før og så skal du kun tilsætte varmt vand, når du skal spise.
Olie til stegning
|
1 spsk |
---|---|
Finthakkede zittauerløg (ca. ca. 100 g)
|
2 |
Finthakkede fed hvidløg
|
4 |
Sambal oelek
|
2 spsk |
Mørk balsamicoeddike
|
1½ spsk |
Sukker
|
1½ spsk |
Sojasauce
|
1 spsk |
Thai fiskesauce
|
1 spsk |
Tørrede ægnudler
|
120 g |
---|---|
Sesamolie
|
2 spsk |
Grøntsagsbouillon-pulver
|
8 tsk |
Revet frisk ingefær
|
2 tsk |
Stegt eller kogt kyllingefilet i mundrette stykker
|
120 g |
Fintsnittet spidskål
|
160 g |
Optøede ekstrafine ærter
|
80 g |
Forårsløg i tynde skiver
|
3 |
Friskpresset limesaft (kan udelades)
|
2 tsk |