Hjemmelavede kopnudler

Hjemmelavede kopnudler

Madpakke
Har du brug for en hurtig, lun og smagfuld ret, du kan tage med på tur eller arbejde? Så er hjemmelavede kopnudler måske noget for dig. Kopnudler kan forberedes dagen før og så skal du kun tilsætte varmt vand, når du skal spise. Tag varmt vand med i en termokande, eller kog vand i en elkeddel eller over et blus og nyd dine "nudler-i-en-kop"efter få minutter!
Mere inspiration

Pak flutes med til de hjemmelavede kopnudler.

Flutes
60+ min
Flutes
(78)
Velbekomme!
Variation

Variér dine kopnudler: Børnevenlig Tilsæt mindre (evt blendet) chilipasta. Brug fx ærter og majs. Stærk Brug stegt chorizo, spinat, forårsløg og basilikum. Vegetarisk For mere umami kan du bruge stegte svampe og miso.

Tilberedningstip

Du kan bruge forskellige typer af nudler, men vær opmærksom på kogetiden. Tynde risnudler skal trække ca. 5 min. Instant-nudler er forkogte og tørrede, så de er også velegnede.

Forbered i god tid

Lav en dobbeltportion chilipasta og kom den på rene glas, der evt. er skyllet med atamon. Så har du chilipasta til både gryderetter og wokretter - eller lige hvad du har lyst til!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5229 kJ / 1250 kcal

Næringsindhold pr. 100g

586 kJ / 140 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 17,4 % 6 g
Kulhydrat: 48,4 % 16,7 g
Fedt: 34,2 % 5,4 g
Relateret video
Hjemmelavede kopnudler

Har du brug for en hurtig, lun og smagfuld ret, du kan tage med på tur eller arbejde? Så er hjemmelavede kopnudler måske noget for dig. Kopnudler kan forberedes dagen før og så skal du kun tilsætte varmt vand, når du skal spise. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise