Torsk med lufttørret skinke
45 min
•
Den krydrede skinke passer flot til den milde torskefilet.
Ingredienser
|
4 dl
Fraiche
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Ravigottesauce
|
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
500 g
Torskefilet uden skind
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Frisk timian
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
4 skiver
Parmaskinke (ca. 50 g)
|
Tilbehør
|
300 g
Dampede gulerødder
|
|
|---|---|
|
300 g
Dampede porrer
|
|
|
1 kg
Kogte kartofler
|
Sådan gør du
Tip
Stegetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
340 kJ / 81 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 5,8 g |
| Fedt: | 2,3 g |
| Kulhydrat: | 9,2 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.