Torskemousse
1 time 5 min

Torskemousse er en lækker opskrift der egner sig fantastisk som forret til fest. Glæd dig til at sætte tænderne i denne mousse lavet på dejlig frisk torksefilet.

Ingredienser
Opskriften gælder for 10 personer
1 kg Torskefilet | |
---|---|
½ liter Vand | |
3 tsk Groft salt | |
6 Hvide peberkorn | |
1 spsk Friskpresset citronsaft |
3 dl Creme fraiche 38% | |
---|---|
3 spsk Finthakket frisk dild | |
3 spsk Finthakket persille | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Cremefraiche-sauce
½ liter Creme fraiche | |
---|---|
½ tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet) | |
1 tsk Groft salt |
Pynt
Friske krydderurter | |
---|---|
Både af citroner (usprøjtede) |
Tilbehør
250 g Flutes eller ristet brød | |
---|---|
50 g Smør |
Sådan gør du
Cremefraiche-sauce
Ved serveringen
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
18100 kJ / 4326 kcal
Næringsindhold pr. 100g
681 kJ / 163 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 20,6 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 19 % | 7,6 g |
Fedt: | 60,4 % | 11,1 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.