Torskemousse
1 time 5 min
•
Torskemousse er en lækker opskrift der egner sig fantastisk som forret til fest. Glæd dig til at sætte tænderne i denne mousse lavet på dejlig frisk torksefilet.
Ingredienser
|
1 kg
Torskefilet
|
|
|---|---|
|
½ liter
Vand
|
|
|
3 tsk
Groft salt
|
|
|
6
Hvide peberkorn
|
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3 dl
Creme fraiche 38%
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
|
3 spsk
Finthakket persille
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Cremefraiche-sauce
|
½ liter
Creme fraiche
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Pynt
|
Friske krydderurter
|
|
|---|---|
|
Både af citroner (usprøjtede)
|
Tilbehør
|
250 g
Flutes eller ristet brød
|
|
|---|---|
|
50 g
Smør
|
Sådan gør du
Cremefraiche-sauce
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
681 kJ / 163 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,4 g |
| Protein: | 8,3 g |
| Fedt: | 11,1 g |
| Kulhydrat: | 7,6 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.