Tortillapizza med aubergine
45 min
•
&format=webp)
Tortillapizza med aubergine, er den nemme version af pizza. Når du bruger tortillapandekager som bund, er det meget hurtigt, at have med at gøre, og du får en fin tynd, sprød bund. Server tortillapizza med aubergine, når det gerne må være lidt nemt at lave aftensmad. Tortillapizza med aubergine er bare én måde at lave pizza på. Du kan variere fyldet i næsten det uendelige og vælge lige det, du har lyst til.
Ingredienser
Bagte auberginer
2
Auberginer i 1 cm skiver på langs (ca. 600 g)
|
---|
Tortillapizzaer
8
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
---|---|
4 dl
Tomatsauce
|
|
400 g
Modne tomater i skiver
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
75 g
Serrano skinke i tynde strimler
|
|
Frisk basilikum
|
|
Groftkværnet peber
|
Sådan gør du
Bagte auberginer
Tortillapizzaer
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan lave tortillapizzaerne vegetariske og skifte skinken ud med oliven og grofthakkede mandler.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7733 kJ / 1848 kcal
Næringsindhold pr. 100g
397 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 22,6 % | 5,3 g |
Fedt: | 30,1 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 11 g |
