Tortillas med oksekød og frisk salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

45 min

Tortillas - fladbrød - har været spist i mange hundrede år i Mexico - nu spises de stort set over alt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Salsa

  • 6 tomater (ca. 300 g)
  • 1 finthakket rødløg (ca. 50 g)
  • ½ dl finthakkede friske korianderblade
  • 2 tsk finthakket rød chilipeber
  • ½ dl friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt

Tortillas

  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 lille fintsnittet romainesalat
  • 100 g Cheasy® Salatost i tern 3% Salatost tern 12+
  • 1 dåse majskerner (ca. 285 g)
  • 1 mangofrugt i tern (ca. 250 g)
  • 8 majs tortillaer, ca. 20 cm i diameter, evt. fuldkorns tortillaer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Salsa

Halver tomaterne, skrab kernerne ud og hak frugtkødet. Vend det sammen med rødløg, koriander, chili, limesaft og salt. Smag til.

Tortillas

Svits oksekødet i olie i en varm pande eller wok - gerne af et par omgange. Krydr godt med salt og peber.

Anret kød, salat, mango, majs, ost og salsa i skåle og server med varme tortillas - så kan alle kombinere, som de vil.

Lune tortillas

Ca. 2 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Wokstrimler kan erstattes med hakket oksekød 5-8% fedt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag