Tortillas med oksekød og frisk salsa
45 min

Tortillas med oksekød og frisk salsa

Tortillas - fladbrød - har været spist i mange hundrede år i Mexico - nu spises de stort set over alt.
Bedømmelse (15 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tortillas med oksekød og frisk salsa

Tortillas - fladbrød - har været spist i mange hundrede år i Mexico - nu spises de stort set over alt.

Antal portioner

Salsa

  • 6 tomater
  • 1 finthakket rødløg
  • ½ dl finthakkede friske korianderblade
  • 2 tsk finthakket rød chilipeber
  • ½ dl friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt

Tortillas

  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 lille fintsnittet romainesalat
  • 100 g Cheasy® Salatost i tern 3%
  • 1 dåse majskerner (ca. 285 g)
  • 1 mangofrugt i tern
  • 8 tortillas - usødede majs- eller hvedepandekager, ca. 20 cm i diameter

Fremgangsmåde:

Salsa

Halver tomaterne, skrab kernerne ud og hak frugtkødet. Vend det sammen med rødløg, koriander, chili, limesaft og salt. Smag til.

Tortillas

Svits oksekødet i olie i en varm pande eller wok - gerne af et par omgange. Krydr godt med salt og peber.

Anret kød, salat, mango, majs, ost og salsa i skåle og server med varme tortillas - så kan alle kombinere, som de vil.

Tip

Wokstrimler kan erstattes med hakket oksekød 5-8% fedt.

Lune tortillas

Ca. 2 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 50 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 26 %
Print