Tortillas med oksekød og frisk salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

45 min

Tortillas - fladbrød - har været spist i mange hundrede år i Mexico - nu spises de stort set over alt.

Ingredienser

Antal portioner

Salsa

  • 6 tomater (ca. 300 g)
  • 1 finthakket rødløg (ca. 50 g)
  • ½ dl finthakkede friske korianderblade
  • 2 tsk finthakket rød chilipeber
  • ½ dl friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt

Tortillas

  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 lille fintsnittet romainesalat
  • 100 g Cheasy® Salatost i tern 3% Salatost i tern 3%
  • 1 dåse majskerner (ca. 285 g)
  • 1 mangofrugt i tern (ca. 250 g)
  • 8 majs tortillaer, ca. 20 cm i diameter

Sådan gør du

Sådan gør du

Salsa

Halver tomaterne, skrab kernerne ud og hak frugtkødet. Vend det sammen med rødløg, koriander, chili, limesaft og salt. Smag til.

Tortillas

Svits oksekødet i olie i en varm pande eller wok - gerne af et par omgange. Krydr godt med salt og peber.

Anret kød, salat, mango, majs, ost og salsa i skåle og server med varme tortillas - så kan alle kombinere, som de vil.

Lune tortillas

Ca. 2 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Wokstrimler kan erstattes med hakket oksekød 5-8% fedt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: