Tortillas med oksekød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Tortillas med oksekød er en mexikansk inspireret opskrift med mango, forårsløg og frisk chili. Smagen er både stærk og sød og den smeltede ost binder det hele godt sammen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 2 hakkede zittauerløg
  • 3 spsk finthakkede rød chilipeber
  • 350 g forårsløg i skrå skiver
  • 2 skrællede mangofrugter i tern
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18% Madlavningsfløde 18%
  • 2½ tsk groft salt
  • ½ tsk cayennepeber
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 4 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g blandet salat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kød, løg og chili i ca. 2 min. Tilsæt forårsløg og svits i yderligere ca. 2 min. Tag panden af varmen og vend mango, fløde, salt og peber i. Smag til.

Fold forsigtigt de 8 tortillas til kræmmerhuse og sæt dem ned i hver sin ovnfaste skål (ca. 9 cm i diameter). Kom ca. 1½ dl fyld i hver. Stil skålene på en plade med bagepapir. Bag retten midt i ovnen. Tag pladen ud efter ca. 10 min., fordel osten på fyldet og bag de 8 tortillas færdige.

Ved serveringen

Rør eddike, sukker, salt og peber sammen. Smag til. Pluk salaten i grove stykker og vend dem i dressingen.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag