Trekornsbrød

Bedømmelse

(2 vurderinger)

60+ min

Denne nemme og lækre opskrift på trekornsbrød gør sig fantastisk til mellemmåltidet. I opskriften benyttes der fedtfattigt kvark og brødet har en dejlig krumme.

Ingredienser

24 skiver pr. brød

Antal portioner

Pensling:

  • 1 sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog tre-kornsblandingen i vand ved svag varme og under låg i ca. 4 min. Smelt smørret i de varme kerner. Tilsæt mælk og hæld blandingen i en skål. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 2 stykker og læg dem i 2 smurte franskbrødsforme (a ca. 1½ liter). Lad dem efterhæve i ca. ½ time. Pensl brødene med æg og rids dem. Bag brødene på en plade nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 26290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 71,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 14 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: