Trekornsbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Denne nemme og lækre opskrift på trekornsbrød gør sig fantastisk til mellemmåltidet. I opskriften benyttes der fedtfattigt kvark og brødet har en dejlig krumme.

Ingredienser

24 skiver pr. brød

Antal portioner

Pensling:

  • 1 sammenpisket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog tre-kornsblandingen i vand ved svag varme og under låg i ca. 4 min. Smelt smørret i de varme kerner. Tilsæt mælk og hæld blandingen i en skål. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 2 stykker og læg dem i 2 smurte franskbrødsforme (a ca. 1½ liter). Lad dem efterhæve i ca. ½ time. Pensl brødene med æg og rids dem. Bag brødene på en plade nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 26290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 71,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 73 %
  • Fedt: 14 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: