Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas
2 timer 10 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
Tilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag.
Ingredienser
|
50 g
Hel boghvede (ca. ¾ dl)
|
|
|---|---|
|
50 g
Grovvalsede havregryn (ca. 1¼ dl)
|
|
|
50 g
Groft rugmel (ca. 1 dl)
|
|
|
25 g
Græskarkerner
|
|
|
2½ spsk
Akaciehonning
|
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
|
|
½ dl
Vand
|
|
½ liter
Skyr naturel
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Akaciehonning
|
|
|
1 dl
Finthakkede citronmelisseblade
|
|
|
100 g
Blåbær
|
|
|
100 g
Hindbær
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Prøv også en version med friske jordbær og mynte - brug 200 g jordbær og fordel halvdelen af akaciehonningen på jordbær, skåret i mindre stykker. Vend finthakket mynte i skyren og saml din trifli lagvis.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
603 kJ / 144 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,5 g |
| Protein: | 8,1 g |
| Fedt: | 3,8 g |
| Kulhydrat: | 19,1 g |
Relateret video
Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas
ilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag.