Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas

2 timer 10 min
Arbejdstid: 25 min
Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas

Tilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag.

Ingredienser

50 g Hel boghvede (ca. ¾ dl)
50 g Grovvalsede havregryn (ca. 1¼ dl)
50 g Groft rugmel (ca. 1 dl)
25 g Græskarkerner
2½ spsk Akaciehonning
25 g Smør - smeltet
½ dl Vand
½ liter Skyr naturel
2 spsk Akaciehonning
1 dl Finthakkede citronmelisseblade
100 g Blåbær
100 g Hindbær

Sådan gør du

  • Bland de tørre ingredienser i en skål.
  • Rør honning, smør og vand i blandingen så det bliver godt fordelt. Der må gerne være små klumper i blandingen.
  • Fordel myslien i en bradepande med bagepapir.
  • Tør myslien midt i ovnen i ca. 1 time og 15 min. ved 150° traditionel ovn - rør af og til. Pas især på at kanterne ikke bliver for mørke.
  • Lad myslien køle af på en rist.
  • Vend skyr sammen med honning og citronmelisse.
  • Læg skyr, bær og mysli lagvis i glas (a ca. 3 dl), gem lidt bær til pynt.
  • Server straks.

Prøv også en version med friske jordbær og mynte - brug 200 g jordbær og fordel halvdelen af akaciehonningen på jordbær, skåret i mindre stykker. Vend finthakket mynte i skyren og saml din trifli lagvis.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6387 kJ / 1526 kcal

Næringsindhold pr. 100g

601 kJ / 144 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 22,8 % 8,1 g
Kulhydrat: 53,9 % 19,1 g
Fedt: 23,3 % 3,8 g
Relateret video Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas

ilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/trifli-med-skyr-blabar-hindbar-og-knas/