Tun og bønner i suppe
15 min

Tun og bønner i suppe

En dejlig tunblanding til den varme suppe. Egner sig godt hvis aftensmaden skal indtages i forskellige hold.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tun og bønner i suppe

En dejlig tunblanding til den varme suppe. Egner sig godt hvis aftensmaden skal indtages i forskellige hold.

Antal portioner
  • 2 dåser tun i vand (a 185 g)
  • ½ dl sød chilisauce
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 300 g optøede edamamebønner (sojabønne)
  • 150 g bladselleri i mindre stykker
  • 1 tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Vend tunkød, chilisauce, lime, bønner, bladselleri og salt godt sammen.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde uden låg og under omrøring. Kom tunblandingen i en dyb tallerken og hæld suppe på. Server med ristet rugbrød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %
Print