Tun og bønner i suppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

15 min

En dejlig tunblanding til den varme suppe. Egner sig godt hvis aftensmaden skal indtages i forskellige hold.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dåser tun i vand (a 185 g)
  • ½ dl sød chilisauce
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 300 g optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 150 g bladselleri i mindre stykker
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Vend tunkød, chilisauce, lime, bønner, bladselleri og salt godt sammen.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde uden låg og under omrøring. Kom tunblandingen i en dyb tallerken og hæld suppe på. Server med ristet rugbrød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: