Tun og bønner i suppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

En dejlig tunblanding til den varme suppe. Egner sig godt hvis aftensmaden skal indtages i forskellige hold.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dåser tun i vand (a 185 g)
  • ½ dl sød chilisauce
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 300 g optøede edamamebønner (sojabønne)
  • 150 g bladselleri i mindre stykker
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Vend tunkød, chilisauce, lime, bønner, bladselleri og salt godt sammen.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde uden låg og under omrøring. Kom tunblandingen i en dyb tallerken og hæld suppe på. Server med ristet rugbrød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: