Tunbøf med daddel- og tomatsalsa - Opskrifter - Arla

Tunbøf med daddel- og tomatsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Grillede tunbøffer er en himmerigsmundfuld! Her serveret med en eksotisk salat.

Ingredienser

Antal portioner

Limemarinade

  • 4 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk honning
  • ¼ tsk groft salt
  • 4 skiver frisk eller frossen, optøet tun (ca. 150 g)

Daddel- og tomatsalsa

  • 6 grofthakkede dadler
  • 10 grofthakkede bløde soltørrede tomater
  • 75 g finthakket gule peberfrugter
  • 75 g finthakket forårsløg
  • 100 g blommer i tern
  • 1 spsk stærk mangochutney
  • 2 spsk finthakkede friske korianderblade

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 320 g røde ris
  • 525 g blandet grøn salat med forårsløg og peberfrugt

Sådan gør du

Sådan gør du

Limemarinade

Pisk limesaft, olie, honning og salt sammen. Kom tunbøfferne i marinaden og lad dem marinere 1-4 timer - vend dem af og til.

Daddel- og tomatsalsa

Vend dadler, tomater, peberfrugt, forårsløg og blommer sammen med chutney og koriander. Smag til evt. med lidt sukker. Stil salsaen tildækket i køleskabet.

Grill tunbøfferne på grillen eller på en grillpande ca. 1 min. på hver side - tunen skal være seared. Server straks sammen med ris og blandet salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,5 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 11 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: