Tunmousse med husblas
5 timer 25 min
•
Arbejdstid: 25 min
•

Tunmousse med husblas. Denne nemme opskrift på tunmousse er med husblas og er en lettere version af den kendte og elskede tunfiskemousse med smør og cremefraiche. Tunmousse smager bare godt og selv om denne er med husblas er den ikke svær at lave. Prøv evt. både tunfiskemousse og tunmousse - så kan du få fastlagt, hvilken version du er til!
Ingredienser
Tunmousse
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
3 dåser
Tun i vand (a ca. 150 g)
|
|
3 dl
Yoghurt 10%
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Friskkværnet peber
|
Pynt
Brøndkarse
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
150 g
Grøn salat
|
|
---|---|
Både af citroner (usprøjtede)
|
|
150 g
Ristet flutes i skiver
|
Sådan gør du
Tunmousse
Ved serveringen
Tunmoussen kan tilberedes og stå tildækket i køleskabet til næste dag.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5818 kJ / 1390 kcal
Næringsindhold pr. 100g
496 kJ / 119 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 48,2 % | 14,1 g |
Kulhydrat: | 27,6 % | 8 g |
Fedt: | 24,2 % | 3,2 g |
