Tuncreme på blomkål

Bedømmelse

(0 vurderinger)

1 timer

Med frisk lime-persille-smag og cremet friskost.

Ingredienser

Antal portioner

Tuncreme

  • 1 dåse tun i vand
  • 3 spsk kapers
  • ½ rødløg i mindre stykker
  • 200 g Buko® friskost naturel light 4% Naturel light 4%
  • 2 dl kviste af kruspersille
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 spsk vand
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 350 g blomkål i meget små buketter
  • ¾ liter vand
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • limefrugter i både
  • kviste af kruspersille
  • rødløg i tern
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 100 g ristet landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Tuncreme

Hæld tunen til afdrypning i en sigte og blend den sammen med kapers, løg, friskost og de øvrige ingredienser i ca. 1 min - eller til cremen er jævn. Stil tuncremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Kom blomkålen i kogende vand tilsat salt. Kog den i ca. 5 min. Hæld blomkålen til afdrypning og lad den køle af.

Fordel blomkålsbuketterne på tallerkener. Hæld tuncremen henover og pynt med lime, persille, løg og peber. Server straks med ristet brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 35 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Riesling Alsace, Frankrig

Det bedste vinmatch til denne delikate ret vil være en tør riesling, fx fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til stenbiderrogn