Tunsnack

Bedømmelse

(2 vurderinger)

45 min

Flot og lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 skiver toastbrød uden skorpe
  • 12 store kapers med stilk

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom den i en skål og findel den med en gaffel. Rør tunen sammen med flødeosten, oliventapenade, citronsaft og peber. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Rist brødskiverne og skær hver skive i 5 bjælker.

Ved serveringen

Rør tunblandingen op og server den sammen med brød og kapers.

Tips

I stedet for oliventapenade, kan man anvende basilikumpesto.

Prøv også tomatsnack og bresaolasnack.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde: