Tunsnack
45 min

Tunsnack

Flot og lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tunsnack

Flot og lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.

Antal portioner
  • ½ dåse tun i vand a ca. 185 g
  • 5 spsk Buko® Naturel
  • 2 tsk oliventapenade
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 6 skiver toastbrød uden skorpe
  • 12 store kapers med stilk

Fremgangsmåde:

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom den i en skål og findel den med en gaffel. Rør tunen sammen med flødeosten, oliventapenade, citronsaft og peber. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Rist brødskiverne og skær hver skive i 5 bjælker.

Ved serveringen

Rør tunblandingen op og server den sammen med brød og kapers.

Tips

I stedet for oliventapenade, kan man anvende basilikumpesto.

Prøv også tomatsnack og bresaolasnack.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 35 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Protein: 20 %
  • Fiber: 6,6 g
Print