Tyrkisk pasta
25 min
•
Tyrkisk pasta er en nem og meget lækker pastaret med krydret kød, syrlig yoghurtdressing og smørsauce med paprika som binder det hele sammen. Det er vigtigt at kødet får godt med farve og at smørsaucen er meget varm.
Ingredienser
Yoghurtdressing
|
1 dl
Yoghurt 10%
|
|
|---|---|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
|
¼ tsk
Salt
|
Tyrkisk pasta
|
200 g
Tørret pasta, fx sløjfer
|
|
|---|---|
|
15 g
Smør
|
|
|
200 g
Hakket oksekød eller lammekød
|
|
|
1
Grofthakket løg
|
|
|
½ spsk
Karry
|
|
|
½ spsk
Stødt spidskommen
|
|
|
½ spsk
Paprika
|
|
|
¼ tsk
Salt
|
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
½ spsk
Paprika
|
|
200 g
Halverede cherrytomater
|
|
|---|---|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
Sådan gør du
Youghurtdressing
Tyrkisk pasta
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
790 kJ / 189 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 8,7 g |
| Fedt: | 8,3 g |
| Kulhydrat: | 19,7 g |