Tyrkisk pastasalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Puntalette eller risoni er små pasta formet som ris. Meget populært i salater eller supper.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 320 g tørrede pastaris - puntalette/risoni (ca. 4 dl)
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 spsk olivenolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en sauterpande. Svits halvdelen af løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt durum risene, vand og salt og lad det koge, uden låg, i ca. 11 min. Hæld vandet fra, kom risene tilbage i panden og tilsæt olien.

Skyl og flæk imens agurken. Fjern kernerne og skær den i tykke skiver. Vend agurk, persille, salt og peber, resten af løg og hvidløg i salaten. Smuldr osten heri og afslut med granatæblekerner - lige inden serveringen.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: