Tyrkisk pastasalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Puntalette eller risoni er små pasta formet som ris. Meget populært i salater eller supper.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 320 g tørrede pastaris - puntalette/risoni (ca. 4 dl)
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 spsk olivenolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en sauterpande. Svits halvdelen af løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt durum risene, vand og salt og lad det koge, uden låg, i ca. 11 min. Hæld vandet fra, kom risene tilbage i panden og tilsæt olien.

Skyl og flæk imens agurken. Fjern kernerne og skær den i tykke skiver. Vend agurk, persille, salt og peber, resten af løg og hvidløg i salaten. Smuldr osten heri og afslut med granatæblekerner - lige inden serveringen.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag