Tyrkisk pastasalat
30 min

Tyrkisk pastasalat

Puntalette eller risoni er små pasta formet som ris. Meget populært i salater eller supper.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tyrkisk pastasalat

Puntalette eller risoni er små pasta formet som ris. Meget populært i salater eller supper.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 4 dl tørrede pastaris - puntalette/risoni
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en sauterpande. Svits halvdelen af løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt durum risene, vand og salt og lad det koge, uden låg, i ca. 11 min. Hæld vandet fra, kom risene tilbage i panden og tilsæt olien.

Skyl og flæk imens agurken. Fjern kernerne og skær den i tykke skiver. Vend agurk, persille, salt og peber, resten af løg og hvidløg i salaten. Smuldr osten heri og afslut med granatæblekerner - lige inden serveringen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 44 %
Print