Tyrkisk pastasalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Puntalette eller risoni er små pasta formet som ris. Meget populært i salater eller supper.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 320 g tørrede pastaris - puntalette/risoni (ca. 4 dl)
  • 1½ liter vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 1 spsk olivenolie

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en sauterpande. Svits halvdelen af løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt durum risene, vand og salt og lad det koge, uden låg, i ca. 11 min. Hæld vandet fra, kom risene tilbage i panden og tilsæt olien.

Skyl og flæk imens agurken. Fjern kernerne og skær den i tykke skiver. Vend agurk, persille, salt og peber, resten af løg og hvidløg i salaten. Smuldr osten heri og afslut med granatæblekerner - lige inden serveringen.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 46 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag