Vafler med cremefraiche og solbærsyltetøj

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

45 min

Lad børnene komme med i køkkenet og nyd de sprøde vaffelhjerter med hele familien.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Vafler til 4 - ca. 10 hjerter til hver

Antal portioner

  • 3 æg
  • 250 g hvedemel (ca. 4½ dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 1 tsk sukker
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1½ dl mælk
  • 1 dl pilsnerøl
  • ½ tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • 3½ spsk smeltet smør

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Del æggene og pisk hviderne stive. Bland mel, salt, sukker og bagepulver i en skål. Kom mælk og øl i og pisk det sammen. Tilsæt æggeblommer og revet citronskal. Hæld 3 spsk fedtstof i dejen - gem ½ spsk til vaffeljernet. Vend de piskede hvider i dejen til sidst.

Varm vaffeljernet godt igennem. Kom den halve spsk fedtstof på, til første hold vafler. Hæld ca. 1 dl dej på, luk jernet sammen og bag vaflerne lysebrune på begge sider. Server vaflerne varme med kold cremefraiche og solbærsyltetøj til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 43 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag