Prøv også denne usandsynligt lækre cremebolle med to slags dej.
Vandbakkelserne kan fryses inden bagning. Bag de rå, frosne vandbakkelser som anvist i opskriften.
7634 kJ / 1825 kcal
961 kJ / 230 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 5,1 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 23,8 % | 13,5 g |
Fedt: | 71,1 % | 18,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Sukker
|
3 spsk |
---|---|
¼ liter |
Store blommer i halve, fx viktoria
|
4 |
---|---|
Sukker
|
1 tsk |
Knust rålakrids
|
½ tsk |
Vand
|
1 dl |
---|---|
Smør
|
50 g |
Sukker
|
1 tsk |
Hvedemel
|
5 spsk |
Sammenpiskede æg (ca. 1 dl)
|
2 |
Flormelis og knust lakrids
|
---|