Varm chokolade
&format=webp)
Varm chokolade - hjemmelavet og med iskold flødeskum. Har du prøvet at lave hjemmelavet varm chokolade helt fra bunden? Det smager fantastisk... Hjemmelavet varm chokolade er simpelt at lave - og du skal ikke bruge andet end mælk, grofthakket chokolade og evt. lidt sukker. Varm chokolade serveres naturligvis med letpisket flødeskum. Intet slår en kop hjemmelavet varm chokolade med flødeskum på en kold vinterdag.
Ingredienser
Varm chokolade
125 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
1 liter
Mælk
|
|
evt. 1 spsk
Sukker
|
Topping
2½ dl
Piskefløde - letpisket
|
---|
Pynt
Grofthakket mørk chokolade
|
---|
Sådan gør du
Varm chokolade
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Der er stor forskel på, hvor bittert chokolade er. Smag derfor altid din varme chokolade til, inden du serverer den. Husk at flødeskummet bløder smagen lidt op.
Tilsæt skumfiduser til den varme chokolade - det plejer at være et hit hos de mindste.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
584 kJ / 140 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,1 g |
Protein: | 3,4 g |
Fedt: | 9,4 g |
Kulhydrat: | 10,5 g |
Se hvordan du laver varm chokolade her. Varm chokolade - hjemmelavet og med iskold flødeskum. Har du prøvet at lave hjemmelavet varm chokolade helt fra bunden? Det smager fantastisk... Hjemmelavet varm chokolade er simpelt at lave - og du skal ikke bruge andet end mælk, grofthakket chokolade og evt. lidt sukker.
