Varmrøget laks med kvarkdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Enkel og let opskrift på serveret med en sauce, der smager af melon og mynte.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 varmrøget laks

Kvarkdressing

  • 1 udkernet agurk i mindre stykker
  • 400 g udkernet honningmelon i mindre stykker
  • 350 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 3 spsk hakket frisk mynte
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet hvid peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun laksen på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Kvarkdressing

Vend agurk, melon og kvark sammen med mynte, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Anret laksen på et skærebrædt eller et fad og server dressingen til sammen med nykogte kartofler.

Varme fisk

Ca. 20 min. ved 100°.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: