Varmrøget laks med kvarkdressing
30 min

Varmrøget laks med kvarkdressing

Enkel og let opskrift på serveret med en sauce, der smager af melon og mynte.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Varmrøget laks med kvarkdressing

Enkel og let opskrift på serveret med en sauce, der smager af melon og mynte.

Antal portioner
  • 1 varmrøget laks

Kvarkdressing

  • 1 udkernet agurk i mindre stykker
  • 400 g udkernet honningmelon i mindre stykker
  • 350 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 3 spsk hakket frisk mynte
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet hvid peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte nye kartofler

Fremgangsmåde:

Lun laksen på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Kvarkdressing

Vend agurk, melon og kvark sammen med mynte, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Anret laksen på et skærebrædt eller et fad og server dressingen til sammen med nykogte kartofler.

Varme fisk

Ca. 20 min. ved 100°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 24 %
Print