Varmrøget laks med kvarkdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Enkel og let opskrift på serveret med en sauce, der smager af melon og mynte.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 varmrøget laks

Kvarkdressing

  • 1 udkernet agurk i mindre stykker
  • 400 g udkernet honningmelon i mindre stykker
  • 350 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 3 spsk hakket frisk mynte
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet hvid peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun laksen på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Kvarkdressing

Vend agurk, melon og kvark sammen med mynte, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Anret laksen på et skærebrædt eller et fad og server dressingen til sammen med nykogte kartofler.

Varme fisk

Ca. 20 min. ved 100°.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 24 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: