Varmrøget laks med kvarkdressing

Bedømmelse

(7 vurderinger)

30 min

Enkel og let opskrift på serveret med en sauce, der smager af melon og mynte.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 varmrøget laks

Kvarkdressing

  • 1 udkernet agurk i mindre stykker
  • 400 g udkernet honningmelon i mindre stykker
  • 350 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 3 spsk hakket frisk mynte
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet hvid peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Lun laksen på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Kvarkdressing

Vend agurk, melon og kvark sammen med mynte, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Anret laksen på et skærebrædt eller et fad og server dressingen til sammen med nykogte kartofler.

Varme fisk

Ca. 20 min. ved 100°.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 24 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: