Whiskysauce, den hurtige
30 min

Whiskysauce, den hurtige

Whiskysauce, den hurtige kan laves i en håndevending og er både velsmagende og nem at lave. Passer fantastisk til stegt oksetyndsstegsfilet og kartofler!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Whiskysauce, den hurtige

Whiskysauce, den hurtige kan laves i en håndevending og er både velsmagende og nem at lave. Passer fantastisk til stegt oksetyndsstegsfilet og kartofler!

Antal portioner

Hertil:

  • 500 g stegt oksetyndsstegsfilet
  • 1 kg kartofler
  • 600 g haricots verts og
  • broccoli

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løget i ca. 1 min. Tilsæt tomatpuré og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt mælkesauce, whisky, sukker, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag whiskysaucen til.

Tip

Whiskysaucen smager også dejligt til fx hakkebøffer eller svinekoteletter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 37 %
  • Alkohol: 4 %
Print