Whiskysauce, den hurtige

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Whiskysauce, den hurtige kan laves i en håndevending og er både velsmagende og nem at lave. Passer fantastisk til stegt oksetyndsstegsfilet og kartofler!

Ingredienser

Antal portioner

Hertil:

  • 500 g stegt oksetyndsstegsfilet
  • 1 kg kartofler
  • 600 g haricots verts og
  • broccoli

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løget i ca. 1 min. Tilsæt tomatpuré og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt mælkesauce, whisky, sukker, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag whiskysaucen til.

Tip

Whiskysaucen smager også dejligt til fx hakkebøffer eller svinekoteletter.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 37 %
  • Alkohol: 4 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: