Whiskysauce, den hurtige

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Whiskysauce, den hurtige kan laves i en håndevending og er både velsmagende og nem at lave. Passer fantastisk til stegt oksetyndsstegsfilet og kartofler!

Ingredienser

Antal portioner

Hertil:

  • 500 g stegt oksetyndsstegsfilet
  • 1 kg kartofler
  • 600 g haricots verts og
  • broccoli

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løget i ca. 1 min. Tilsæt tomatpuré og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt mælkesauce, whisky, sukker, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag whiskysaucen til.

Tip

Whiskysaucen smager også dejligt til fx hakkebøffer eller svinekoteletter.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 37 %
  • Alkohol: 4 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: