Wok med svinefilet
45 min

Wok med svinefilet

En færdig karrysuppe piftet op med friske orientalske smage giver dejlig nem aftensmad.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Wok med svinefilet

En færdig karrysuppe piftet op med friske orientalske smage giver dejlig nem aftensmad.

Antal portioner
  • 1 mild rød chilipeber
  • 10 g smør
  • 2 store fed hvidløg i tynde skiver
  • 1½ tsk fintrevet frisk ingefær
  • 300 g haricots verts i skrå stykker
  • ¼ liter vand
  • ½ liter Karolines Køkken® Mild Karrysuppe
  • 400 g svinefileter i strimler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g tørrede ægnudler
  • 5 gulerødder i tynde, skrå skiver

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Skær chilipeberen i tynde skiver og fjern kernerne - under rindende vand. Smelt smørret i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg, chili, ingefær og bønner i ca. 1½ min. Tilsæt vand og karrysuppe. Bring retten i kog og tilsæt kød, salt og peber. Kog ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt nudler og gulerødder og kog videre ved kraftig varme og under omrøring ca. 6 min - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Jævn evt. med maizena, hvis retten er for tynd. Smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 24 %
Print