Wok med svinefilet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

En færdig karrysuppe piftet op med friske orientalske smage giver dejlig nem aftensmad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 mild rød chilipeber
  • 10 g smør
  • 2 store fed hvidløg i tynde skiver
  • 1½ tsk fintrevet frisk ingefær
  • 300 g haricots verts i skrå stykker
  • ¼ liter vand
  • ½ liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe Pikant karrysuppe
  • 400 g svinefilet i strimler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g tørrede ægnudler
  • 5 gulerødder i tynde, skrå skiver

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær chilipeberen i tynde skiver og fjern kernerne - under rindende vand. Smelt smørret i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg, chili, ingefær og bønner i ca. 1½ min. Tilsæt vand og karrysuppe. Bring retten i kog og tilsæt kød, salt og peber. Kog ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt nudler og gulerødder og kog videre ved kraftig varme og under omrøring ca. 6 min - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Jævn evt. med maizena, hvis retten er for tynd. Smag til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: