Wok med svinefilet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

En færdig karrysuppe piftet op med friske orientalske smage giver dejlig nem aftensmad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 mild rød chilipeber
  • 10 g smør
  • 2 store fed hvidløg i tynde skiver
  • 1½ tsk fintrevet frisk ingefær
  • 300 g haricots verts i skrå stykker
  • ¼ liter vand
  • ½ liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe
  • 400 g svinefilet i strimler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g tørrede ægnudler
  • 5 gulerødder i tynde, skrå skiver

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær chilipeberen i tynde skiver og fjern kernerne - under rindende vand. Smelt smørret i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg, chili, ingefær og bønner i ca. 1½ min. Tilsæt vand og karrysuppe. Bring retten i kog og tilsæt kød, salt og peber. Kog ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt nudler og gulerødder og kog videre ved kraftig varme og under omrøring ca. 6 min - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Jævn evt. med maizena, hvis retten er for tynd. Smag til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag