Wraps med ost og thaikrydret tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Asparges, agurk og spidskål giver knas og fylde til wrappen - og ikke mindst den smukke grønne farve.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade
  • ½ tsk groft salt
  • 6 hvedetortillaer, ca. 25 cm i diameter
  • 300 g fintstrimlet spidskål
  • 200 g afkølede, letdampede grønne asparges - evt. flækkede
  • 1 agurk i lange tynde stave
  • 100 g Høng® Gylden 39%

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld vandet fra tunen og bland den med limeskal, -saft, ingefær, koriander og salt.

Varm de bløde tortillas efter anvisningen på emballagen.

Fordel spidskål, den krydrede tun, asparges, agurk og ost på de lune pandekager. Buk et lille stykke af pandekagen op som bund og rul pandekagen tæt om fyldet. Kom et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af wrappen - så man kan "gnave" af den. Spis med det samme.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,2 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: