Wraps med ost og thaikrydret tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Asparges, agurk og spidskål giver knas og fylde til wrappen - og ikke mindst den smukke grønne farve.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade
  • ½ tsk groft salt
  • 6 hvedetortillaer, ca. 25 cm i diameter
  • 300 g fintstrimlet spidskål
  • 200 g afkølede, letdampede grønne asparges - evt. flækkede
  • 1 agurk i lange tynde stave
  • 100 g Høng® Gylden 39%

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld vandet fra tunen og bland den med limeskal, -saft, ingefær, koriander og salt.

Varm de bløde tortillas efter anvisningen på emballagen.

Fordel spidskål, den krydrede tun, asparges, agurk og ost på de lune pandekager. Buk et lille stykke af pandekagen op som bund og rul pandekagen tæt om fyldet. Kom et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af wrappen - så man kan "gnave" af den. Spis med det samme.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,2 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag