Wraps med ost og thaikrydret tun
30 min

Wraps med ost og thaikrydret tun

Asparges, agurk og spidskål giver knas og fylde til wrappen - og ikke mindst den smukke grønne farve.
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Wraps med ost og thaikrydret tun

Asparges, agurk og spidskål giver knas og fylde til wrappen - og ikke mindst den smukke grønne farve.

Antal portioner
  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade
  • ½ tsk groft salt
  • 6 tortillas - usødede hvedepandekager, ca. 25 cm i diameter
  • 300 g fintstrimlet spidskål
  • 200 g afkølede, letdampede grønne asparges - evt. flækkede
  • 1 agurk i lange tynde stave
  • 100 g Høng® GyldenRød 65+

Fremgangsmåde:

Hæld vandet fra tunen og bland den med limeskal, -saft, ingefær, koriander og salt.

Varm de bløde tortillas efter anvisningen på emballagen.

Fordel spidskål, den krydrede tun, asparges, agurk og ost på de lune pandekager. Buk et lille stykke af pandekagen op som bund og rul pandekagen tæt om fyldet. Kom et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af wrappen - så man kan "gnave" af den. Spis med det samme.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,2 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %
Print