Wraps med ost og thaikrydret tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Asparges, agurk og spidskål giver knas og fylde til wrappen - og ikke mindst den smukke grønne farve.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 3 spsk hakkede friske korianderblade
  • ½ tsk groft salt
  • 6 hvedetortillaer, ca. 25 cm i diameter
  • 300 g fintstrimlet spidskål
  • 200 g afkølede, letdampede grønne asparges - evt. flækkede
  • 1 agurk i lange tynde stave
  • 100 g Høng® Gylden 39%

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld vandet fra tunen og bland den med limeskal, -saft, ingefær, koriander og salt.

Varm de bløde tortillas efter anvisningen på emballagen.

Fordel spidskål, den krydrede tun, asparges, agurk og ost på de lune pandekager. Buk et lille stykke af pandekagen op som bund og rul pandekagen tæt om fyldet. Kom et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af wrappen - så man kan "gnave" af den. Spis med det samme.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,2 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag