Wraps med roastbeef og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

15 min

Wraps med roastbeef og hytteost er superlækre. Lige til at tage med.....

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 hvedetortillaer, ca. 25 cm i diameter - evt. fuldkorn
  • 4 tsk dijon-honningsennep
  • 4 dl strimlet salat
  • 8 skiver stegt roastbeef - tynde
  • ½ dl finthakkede syltede agurker
  • ½ agurk i tynde strimler
  • 1 spsk fint klippet purløg
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%

Hertil

  • 250 g cherrytomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Varm de bløde tortillas efter anvisningen på emballagen.

Smør tortillapandekagerne med honningsennep. Fordel salat, roastbeef, syltede agurker, agurk, purløg og hytteost på de lune pandekager. Buk et lille stykke af pandekagen op som bund og rul pandekagen tæt om fyldet. Kom et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af wrappen - så man kan "gnave" af den. Spis med det samme sammen med små tomater.

Tip

I stedet for roastbeef kan anvendes grillet kylling, pastrami, røget skinke eller røget fisk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: