Yoghurtmarineret kylling og lam

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Krydret indisk inspireret ret med yoghurtmarinade, garam masala, gurkemeje og sennepsfrø.

Ingredienser

Antal portioner

Yoghurtmarinade

  • 1½ dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel Sødmælksyoghurt naturel
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk garam masala
  • ½ tsk stødt gurkemeje
  • ½ tsk sorte sennepsfrø
  • 1 lille zittauerløg i papirtynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • 500 g kyllingefilet i små tern
  • 300 g skært lammekød i små tern

Tilbehør

  • 500 g små nye kogte kartofler
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Dressing

  • 4 spsk ahornsirup
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Yoghurtmarinade

Bland alle ingredienser til yoghurtmarinaden, og lad kylling- og lammekød marinere separat heri mindst 1 time. Fordel kødet på små grillspyd, og pak disse i fryseposer.

Sæt de små, kogte kartofler på spyd, ca. 3 kartofler på hvert, og pensl dem med olie. Drys med salt og peber. Pak også disse i fryseposer.

Ahorndressing

Bland ahornsirup, limesaft- og skal og opbevar dressingen i et lukket glas. Grill kødet ca. 4-5 minutter. Grill kartoffelspiddene til kartoflerne tager farve. Dryp dem ved serveringen med ahorndressingen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: