Yoghurtsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Yoghurtsalat med agurk a la græsk tzatziki er lækker på madpakken eller som dip til grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt 2 kaffefiltre, adskilte i en sigte over en skål. Fordel yoghurten i filtrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 3 timer. Skær imens agurken i tynde skiver og bland skiverne med salt i en skål. Lad agurkeskiverne trække i ca. ½ time. Pres agurkeskiverne fri for væde.

Kom den afdryppede yoghurt i en skål og vend agurkeskiverne i. Smag salaten til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,3 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: