Yoghurtsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Yoghurtsalat med agurk a la græsk tzatziki er lækker på madpakken eller som dip til grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt 2 kaffefiltre, adskilte i en sigte over en skål. Fordel yoghurten i filtrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 3 timer. Skær imens agurken i tynde skiver og bland skiverne med salt i en skål. Lad agurkeskiverne trække i ca. ½ time. Pres agurkeskiverne fri for væde.

Kom den afdryppede yoghurt i en skål og vend agurkeskiverne i. Smag salaten til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,3 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: