Hindbær chia pudding

Hindbær chia pudding

2 portioner

Ingredienser

Chia budding:

2 spsk. chia frø

1,5 dl Arla LactoFREE Minimælk

1 spsk. honning

1 tsk. vaniljepulver

0,5 dl Arla LactoFREE Natural yoghurt

Hindbærkompot:

80 g frossen hindbær

1 spsk. honning

3 spsk. vand

Hindbær chia pudding

Sådan gør du:

Aftenen før

  1. Rør chiafrø sammen med mælk, honning og vaniljepulver. Rør det godt sammen.
  2. Sæt låg på glasset og sæt i køleskabet natten over.

Den næste dag

  1. Rør rundt i din chiagrød. Tilføj yoghurten
  2. Fordel chiagrød i to glas eller en stor skål.
  3. Fordel hindbærkompot, granola og friske bær oven på. Spis med det samme.

Hindbærkompot

  1. Placer hindbær, vand og honning i en lille gryde.
  2. Bring det i kog ved middel varme.
  3. Lad det stå og simre i 5-10 minutter, indtil du kan mose hindbærrene og noget af vandet er fordampet.
  4. Tag gryden af varmen. Hæld din kompot over i en skål eller bøtte. Lad den køle af. Sæt på køl.
  5. Kompotten kan holde sig ca. 1 uge på køl.