Laktosefri Koldskål

Laktosefri koldskål med et twist

Ingredienser:
4 PERSONER

Ingredienser:

Koldskål

  • 2 æggeblommer
  • 4 spsk sukker
  • ½ vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ liter Arla ® Laktosefri Kærnemælk Drik
  • ½ liter Arla® Laktosefri yoghurt naturel 1,5%

Topping

  • 1 dl hele boghvedekerner
  • 125 g hindbær
  • evt. 4 spiselige blomster, fx hornvioler

Sådan gør du:

Koldskål: Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn lyst og luftigt. Tilsæt citronskal, -saft, kærnemælk og yoghurt. Rør koldskålen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet til serveringen. Smag til.

Topping: Kom boghvedekernerne i en tør pande og rist dem 4-5 min., til de er gyldne. Tag lidt hindbær fra til pynt og mos resten. Fordel de moste hindhær i 4 store glas, hæld koldskålen over og top op med ristede boghvedekerner, hindbær og blomster.

Tips: Det smager også dejligt med jordbær i koldskålen. Du kan købe ristede boghvedekerner.