Glædelig jul fra Arla® Sødmælk

Glædelig jul fra Arla® Sødmælk

Arla® sødmælken har mange anvendelsesmuligheder, især til jul – og det er ikke for sjov, at sødmælken er blevet en fast bestanddel af danskernes mange traditioner. Det gælder især, når der skal laves risengrød, klatkager og risalamande. Heldigvis må vi gerne tage forskud på glæderne. Risengrød kan jo spises hele december og faktisk hele året rundt.

Julemælk 3,5%

Arla® Sødmælk har et fedtindhold på 3,5%, hvorfor smagen er meget rund og fyldig, og mælken har den karakteristiske hvide mælkefarve. 

Opskrifterne på risengrød, risalamande, og klatkager er samlet her på siden. En skål risengrød med en generøs smørklat vil med garanti bringe smil frem hos både store og små.

Julemælk 3,5%

Klassisk risalamande

23 timer 59 min
(658)

Risalamande med kirsebærsauce hører til i julemåneden hos de fleste. Der findes et utal af måder at lave risalamande på, og hver familie har sine traditioner og opskrifter.

Se opskrift
Risalamande med kirsebærsauce