Risalamande med hindbærsauce og tranebær

Risalamande med hindbærsauce og tranebær

60+ min Dessert
Fryseegnet
Klassisk risalamande med en lidt mere utraditionel hindbær-tranebærsauce som tilbehør.
Mere inspiration

Her har du opskriften på den traditionelle risalamande - velkendt og tryg.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17174 kJ / 4105 kcal

Næringsindhold pr. 100g

613 kJ / 147 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 8,7 % 3,1 g
Kulhydrat: 39,2 % 14,1 g
Fedt: 52,1 % 8,6 g
Relateret video
Sådan laver du risengrød

Se grundopskriften på en cremet risengrød med Karolines Køkkenskole. Hvis du laver risalamande kan du evt. undlade at tilsætte salt til risengrøden.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise