Pebersauce
50 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
God klassisk pebersovs, der passer godt til den røde bøf og alverdens tilberedninger af kartofler og grøntsager. Prøv denne opskrift næste gang du skal have pebersovs.
Ingredienser
Pebersauce
|
1
Fintsnittet bananskalotteløg (ca. 50 g)
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Grofthakkede madagaskarpeberkorn (fra dåse)
|
|
|
1 dl
Cognac
|
|
|
½ liter
Oksebouillon
|
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
1½ spsk
Saucejævner
|
Pynt
|
Friskkværnet rosa peberkorn
|
|---|
Sådan gør du
Pebersauce
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Server fx saucen til en smørstegt rød bøf.
Reduceringstiden af sovsen afhænger af både gryde og varmekilde, så hold øje med sovsen får den ønskede konsistens.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
515 kJ / 123 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,7 g |
| Protein: | 1,2 g |
| Fedt: | 10,7 g |
| Kulhydrat: | 4,2 g |