Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.
29883 kJ / 7142 kcal
1299 kJ / 310 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 6,4 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 3 % | 2,3 g |
Fedt: | 90,6 % | 31,8 g |
Dejlig efterårsdessert.
Skorzonerrødder
|
2 |
---|---|
Olie til fritering, fx rapsolie
|
½ liter |
1 nip fint salt
|
Smør
|
10 g |
---|---|
Rensede svampe, fx kantareller, bøgehatte og østershatte
|
½ kg |
Finthakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
1 |
Rensede spinatblade
|
125 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
125 g |
---|---|
Æggeblommer
|
3 |
Vand
|
¼ dl |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
½ dl |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Letpisket piskefløde
|
1 dl |
Godt afpudset rygstykke af hellefisk (loin)
|
600 g |
---|---|
Smeltet smør
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Hakkede, smuttede mandler
|
25 g |
Friske brombær
|
|
---|---|
Friske krydderurter, fx dild, kørvel og purløg
|
|
Olivenolie
|
|
Friskpresset citronsaft
|