SKRIDT FOR SKRIDT MOD EN BÆREDYGTIG FREMTID

Madspild

Madspild
Madspild

Mad, der bliver produceret, men ikke bliver spist, påvirker klimaet og miljøet negativt uden at føre noget som helst godt med sig. Og der er ikke noget mere demotiverende end at producere mad, som ikke bliver spist.

Derfor har vi sat en målsætning om at reducere madspild i produktionsleddet med 50% i perioden mellem 2015 og 2030. Og vi har en ambition om at hjælpe vores forbrugere med at mindske madspildet hjemme i deres egne køkkener også. 

Madspild - Hvad kan du selv gøre?

1/3 af alle de fødevarer, der bliver produceret på verdensplan, bliver kasseret. Det er et enormt spild, og påvirker klimaet og miljøet negativt uden at føre noget som helst godt med sig. En del af madspildet foregår hos os producenter, mens 89% af madspildet foregår i hjemmet.

Madspild - hvad kan du selv gøre?

Det gør vi…​

Vi registrerer alt madspild i vores produktion og har en målsætning om at reducere madspild med 50% frem mod 2030 (siden 2015)
Vi registrerer alt madspild i vores produktion og har en målsætning om at reducere madspild med 50% frem mod 2030 (siden 2015)

Med ”Ofte god efter” trykt på vores emballage, opfordrer vi forbrugere til at dufte til og smage på vores produkter, inden de bliver smidt ud.
Med ”Ofte god efter” trykt på vores emballage, opfordrer vi forbrugere til at dufte til og smage på vores produkter, inden de bliver smidt ud.

Vi tilbyder en række tips og tricks til at nedbringe madspildet i din husholdning.
Vi tilbyder en række tips og tricks til at nedbringe madspildet i din husholdning.

30% mindre CO2e i 2030*
CO2e Neutral i 2050
Arla bidrager til realisering af FNs verdensmål

Arla bidrager til realisering af FNs verdensmål

*Gns. siden 2015