Æble-tranebærsalat til marinerede sild
45 min
•
&format=webp)
En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.
Ingredienser
Æble-tranebærsalat
¼ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
2
Rødkindede æbler i tynde både, fx gloster
|
|
1
Rødløg i tynde ringe
|
|
75 g
Tørrede tranebær
|
|
1 dl
Klippet karse
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Marinerede sild
|
---|
Pynt
Karse
|
---|
Tilbehør
8 skiver
Groft rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Æble-tranebærsalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,8 g |
Protein: | 3,9 g |
Fedt: | 5,3 g |
Kulhydrat: | 20,3 g |
