Æbleflæsk med sprød parmaskinke og peberrodsskum

Bedømmelse

(6 vurderinger)

30 min

Æbleflæsk er en gammel vinterklassiker - her i en opdateret version. Parmaskinken gør både retten sprød og mindre fed.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 pakker parmaskinke (ca. 150 g)
  • 2 zittauerløg
  • 5 æbler
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ tsk sukker

Peberrodsskum

  • 8 skiver godt rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel hele eller halve skiver parmaskinke på en bradepande med bagepapir. Bag dem sprøde midt i ovnen. Skær løg og æble i tynde både. Svits dem i smør på en stor pande, indtil løg og æble er møre. Tilsæt salt og sukker og smag til.

Peberrodsskum

Pisk fløden til skum og vend med mayonnaise og peberrod.

Server æbleflæsk og peberrodsskum med godt rugbrød.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 42 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: