Æbleflæsk med sprød parmaskinke og peberrodsskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Æbleflæsk er en gammel vinterklassiker - her i en opdateret version. Parmaskinken gør både retten sprød og mindre fed.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 pakker parmaskinke (ca. 150 g)
  • 2 zittauerløg
  • 5 æbler
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ tsk sukker

Peberrodsskum

  • 8 skiver godt rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel hele eller halve skiver parmaskinke på en bradepande med bagepapir. Bag dem sprøde midt i ovnen. Skær løg og æble i tynde både. Svits dem i smør på en stor pande, indtil løg og æble er møre. Tilsæt salt og sukker og smag til.

Peberrodsskum

Pisk fløden til skum og vend med mayonnaise og peberrod.

Server æbleflæsk og peberrodsskum med godt rugbrød.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: