Æbleflæsk med sprød parmaskinke og peberrodsskum

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Æbleflæsk er en gammel vinterklassiker - her i en opdateret version. Parmaskinken gør både retten sprød og mindre fed.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 pakker parmaskinke (ca. 150 g)
  • 2 zittauerløg
  • 5 æbler
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ tsk sukker

Peberrodsskum

  • 8 skiver godt rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel hele eller halve skiver parmaskinke på en bradepande med bagepapir. Bag dem sprøde midt i ovnen. Skær løg og æble i tynde både. Svits dem i smør på en stor pande, indtil løg og æble er møre. Tilsæt salt og sukker og smag til.

Peberrodsskum

Pisk fløden til skum og vend med mayonnaise og peberrod.

Server æbleflæsk og peberrodsskum med godt rugbrød.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag